Lehet Más Óbuda és Békásmegyer

Lehet Más Óbuda és Békásmegyer

Továbbra is hisszük: Lehet Más a Politika. „A zöldek nem jobboldalon, nem baloldalon vannak – hanem elöl!”

2013. február 03. - Bp3 LMP

Az elmúlt időszakban sokat szerepeltek a hírekben pártunk belső konfliktusai. Blogunk olvasói közül biztosan sokan hallották már, hogy az LMP XXI. kongresszusa után a párt tagságának körülbelül a 10%-a az LMP elhagyása mellett döntött.  A Lehet Más a Politika azonban teljes erőbedobással haladt tovább a kijelölt úton. (Az alábbi linken bővebben olvashatnak erről: http://lehetmas.hu/sajtokozlemenyek/38275/schiffer-andras-a-kilepesek-nem-jelentenek-partszakadast/)

A kilépés mellett döntő egykori párttársainknak (akikre továbbra is  barátainkként tekintünk) sok sikert kívánunk és köszönjük eddigi munkájukat.

Schiffer András, az LMP országgyűlési frakciójának vezetője az egyik III. kerületi lakossági fórumunkon elhangzó kérdésre válaszolva így fejtette ki az események lényegét: a Lehet Más a Politika, mint fiatal párt, át kell hogy menjen egy tanulási folyamaton. A mostani helyzetből egy magabiztos, a választóknak – nevéhez méltóan – továbbra is „mást” kínáló, megerősödött politikai erőként kerül ki az LMP.

Miért olyan fontos, hogy pártunk továbbra is alternatívát adjon az embereknek? Közhely (ám olyan, amit mindenki a bőrén érez!), hogy Magyarországon és Európában súlyos gazdasági-társadalmi válság tombol. Meggyőződésünk, hogy az ökopolitikai alternatíva arra hivatott, hogy e mély válságból valós kiutat nyújtson. (Alapító nyilatkozatunk helyzetértékelése úgy gondoljuk ma is helytálló: http://lehetmas.hu/upload/10/10/200812/Alapito_nyilatkozat.pdf) Pártunk szóvivőinek figyelmeztetését idézve – innen e bejegyzés alcíme pedig leszögezzük: a zöldek nem jobb vagy baloldalon vannak – hanem elöl. Mi ehhez tartjuk magunkat!  Elől vagyunk és dolgozunk, ahogy csak bírunk – Önökért!     

Az Óbuda-Békásmegyeri LMP területi szervezete több olyan dologgal kíván foglalkozni a következő időszakban, melyek az itteni lakosság mindennapjait és jövőjét érintik. Blogunkban és facebook oldalunkon (http://www.facebook.com/lmpbp3?ref=hl) folyamatosan hírt adunk magunkról, értesítjük támogatóinkat és szimpatizánsainkat, valamint az irántunk érdeklődőket soron következő vitaestjeinkről, beszélgetéseinkről, megmozdulásainkról és terveinkről.

A következő közgyűlésünk február 7-én lesz, amikor – úgy gondoljuk – sikerül hivatalosan is számos kérdést lezárni, köztük a személyi változásokat. Egy dolog biztos, a munka folytatódik! Álmodtunk egy élhetőbb Óbuda-Békásmegyert – meg is valósítjuk! Álmodtunk egy országot is: erről az álomról sem mondunk le!

Gál József – Kovács Dániel – Száraz Dorka

Lehet Más a Politika 

A bejegyzés trackback címe:

https://bp3lmp.blog.hu/api/trackback/id/tr625059197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szárnyas 2013.02.15. 21:35:17

... az LMP XXI. kongresszusa

Az LMP-t a XVIII. században alapították?

Lábszár Ervin 2013.02.15. 21:38:13

Béres András képviselő úr távozott?
süti beállítások módosítása