Lehet Más Óbuda és Békásmegyer

Lehet Más Óbuda és Békásmegyer

Tisztességes kampányolás?

2010. szeptember 26. - Bp3 LMP

Bús Balázs tisztességes kampányt javasolt a III. kerületben induló pártoknak. Az összes induló párt, szervezet aláírta, hogy etikus módon nem ragasztják át egymás plakátit.

Tisztességes kampányolás lesz a kerületben 3kerulet.bpn.hu/iii-kerulet-budapest-hirei/
Az önkormányzati választásokon induló párok megegyeztek, hogy a helyi választásokon tisztességes kampányt folytatnak, egymással szemben etikus maga...
Mi tartottuk, a mai körkép:

 Bús Balázs nem kímélt minket

 

 A máshonnan is kaptunk

A jobb alsó sarok enyhén kitakarva

Lett volna hely, de úgy látszik, a kitakarás fontos

Bús mást se, sőt, a Fideszes jelölteket se kímélte

A közepébe

A bejegyzés trackback címe:

https://bp3lmp.blog.hu/api/trackback/id/tr592323969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rézkalapács 2010.09.26. 13:43:43

Helló!
Azért a túlbuzgó/ hülye aktivistákból óvatosan szabad levonni nagy következtetéseket Bús Balázsra. Nálunk is volt már, hogy hiába kötöttük az aktivisták lelkére, ne ragasszanak más palktájára, csak megtették, és persze magyarázatot is találtak rá :-)

SimonG 2010.09.26. 15:10:42

Itt nem egy plakátunk volt letakarva, hanem szinte szisztematikusan az összes Békáson és Csillaghegyen, nem kevés idő és pénz volt pótolnunk.
süti beállítások módosítása