Lehet Más Óbuda és Békásmegyer

Lehet Más Óbuda és Békásmegyer

Aláírásgyűjtés a Római part védelméért

2013. március 01. - Bp3 LMP

img_0087_1362170739.JPG_2048x1536

Bár van online petíció, és szombaton lesz Római-parti party, a 3. kerületi LMP papíralapú aláírásgyűjtésbe kezdett a Római part védelme érdekében.
A petíció szövege a következő:

Petíció a Római part helyi védetté nyilvánításáért és a jelenlegi fövenyes part megőrzéséért!
Aláírásommal tiltakozom az ellen, hogy a Duna-part Pünkösdfürdő utca és Pók utca közötti szakaszát bármilyen okból feltöltsék és kivágják a fákat. Követelem a jelenlegi elsőrendű árvízvédelmi vonal megerősítését és szakszerű karbantartását.

Március 4 és 10. között legalább egy helyen lesz aláírásgyűjtő stand a következő helyszíneken: békásmegyeri aluljáró, Aquincum Római tér, Kaszásdűlő Pethe Ferenc tér, általában 16.00 és 18.00 között.

Itt tudunk üres ívet is adni, ha valaki szeretne azzal segíteni, hogy ismerőseitől, szomszédaitól is kér aláírást.

Szeretnénk megmutatni Tarlósnak, hogy igenis érdekel minekt, hogy hogyan és milyen gátat akarnak építeni, és nem tehet meg akármit a MI lakóhelyünkkel.
Főleg ha ilyen destruktív ötletei vannak...

Köszönjük a segítséget és az aláírásokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://bp3lmp.blog.hu/api/trackback/id/tr955112382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása