Lehet Más Óbuda és Békásmegyer

Lehet Más Óbuda és Békásmegyer

Szavazz bárhol!

2014. április 02. - Bp3 LMP

Átjelentkezési útmutató azoknak,
akik nem az állandó lakcímükön tartózkodnak április 6-án

Az LMP a részvételiség pártja, ezért a legfontosabbnak azt tartjuk, hogy minden állampolgár elmenjen szavazni,éljen választójogával.

Óbuda-Békásmegyer köztudottan olyan hely, ahol - az egyetemnek, a több ipari telepnek köszönhetően - sok az egyetemista, az albérlő. Mivel a törvény szerint az állandó lakcímen lehet szavazni, ez sokakat eltántoríthat attól, hogy leadják voksukat valamelyik induló jelöltre, pártra.

Mi segíteni szeretnénk, ezért készítettünk egy rövid bemutatót, mely keresztülvisz és pár kattintással lehetővé teszi, hogy az állandó lakcímtől függetlenül, a szomszédságban tudjál szavazni.

Ki kell használni a törvény adta lehetőségeket és nem szabad hagyni, hogy csak azért, mert az állandó lakcímed Nagykanizsán, Miskolcon, Szombathelyen vagy bárhol máshol Magyarországon van bejelentve, ne szavazhassál. Készítsed elő a lakcímkártyádat és indulhat a 2 perces kaland, mellyel megváltoztathatod a jövődet és persze az LMP jövőjét, vele együtt Magyarország jövőjét is!

 

=== AZ ÁTJELENTKEZÉS MENETE ===

Be kell lépni a www.valasztas.hu oldalra, ott a következőfelület fogad bennünket:

Átj 01.png

 

Az átjelentkezéssel történő szavazás-ra kattintva továbbléphetünk a kezelőfelületre, ahol az Átjelentkezéssel történő szavazással kapcsolatos kérelemre kell rákattintani:

Átj 02.png

Biztonsági okokból be kell gépelni a képen található két sorszámot szóköz nélkül, és rákattintani a Tovább gombra:

Átj 03.pngMegjelenik a kezelőfelület, ahova a lakcímkártyán található adatokat kell bevinni:

Átj 04.png

Egy kis segítség:

- Jobboldalt sárga mezőkben magyarázatot találhatsz a kitöltendő mezőkkel kapcsolatban.
- Személyi azonosító nem a személyi igazolvány száma, hanem a lakcímkártyán található hosszú számsor. Hölgyeknél a kezdőszám 2-es, uraknál az 1-es, majd a kötőjel utána következik a születési dátum rövidített változata (pl. 891231 az 1989. december 31-én születetteknek), majd ezt követi egy négyjegyű azonosító.

A Tovább gombra kattintva megjelenik a következő felület:

Átj 05.png

- Ki kell választani a "K" lehetőséget
- Alul be kell írni a kívánt települést. Budapest esetén megjelenik egy lista, melynél a kerületet is ki lehet választani

A Tovább gombra kattintva megadhatjuk, hogy milyen módon értesítsen bennünket a Választási Iroda a döntéséről:

Átj 06.png

A Tovább gombra kattintva be is fejeztük a kérelemkitöltését, a Választási Iroda hamarosan értesít bennünket.

 

FONTOS információ, hogy a kérelmeket pénteken 16 óráig lehet beküldeni interneten keresztül. Jó töltögetést, és mindenki a szavazófülkékbe! Legyen egy jobb, Tiszta Magyarországunk!

Az LMP III. kerületi területi szervezete

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bp3lmp.blog.hu/api/trackback/id/tr485890318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása