Lehet Más Óbuda és Békásmegyer

Lehet Más Óbuda és Békásmegyer

Nem adjuk a jövőnket!

Mára nyilvánvalóvá vált, hogy a Fidesz-KDNP oktatáspolitikája megbukott

2016. február 11. - Bp3 LMP

 12736274_872795659505577_331431182_n.jpg

Mára nyilvánvalóvá vált, hogy a Fidesz-KDNP oktatáspolitikája megbukott

Az ész nélküli centralizáció, az értelmetlen adminisztráció, valamint a forrásmegvonással egybekötött többletterhek rendszeréből mára mindenkinek elege lett. A néma beletörődést a helyzet tarthatatlansága erős akarattá kovácsolta. Pedagógusok, szülők, tanulók, a társadalom széles rétegei teszik egyértelművé, hogy ez így nem mehet tovább! 

Kerületünk, Óbuda-Békásmegyer jó nevű iskolái is szenvednek a “reformok” miatt, miközben a kormánypárti többségű önkormányzat tehetetlenül asszisztál a felsőbb pártérdeknek, szembemenve választóinak érdekeivel. 

Mi, az LMP helyi szervezete felszólítjuk a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselőit, hogy emeljenek szót és ne hagyják, hogy saját párttársaik tönkretegyék az oktatást! 

Érdemi tárgyalásokat, irányváltást a közoktatásban!


az LMP III. kerületi szervezete

A bejegyzés trackback címe:

https://bp3lmp.blog.hu/api/trackback/id/tr668382088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása