Lehet Más Óbuda és Békásmegyer

Lehet Más Óbuda és Békásmegyer

Az LMP kiáll a kisvállalkozók mellett

2013. augusztus 21. - Bp3 LMP
Az LMP III. kerületi területi szervezete is részt vett (és részt kíván venni) a pénztárgép-mizéria elleni tiltakozásban, elsősorban Száraz Dorka választmányi tagunk révén. 

De miről van szó pontosan? Az online pénztárgép bevezetésének módja  sok kisvállalkozót lehetetlen helyzetbe fog hozni. Szél Bernadettnek, az LMP társelnökének és a Csárdi Antalnak, az Országos Választmány tagjának augusztus 19-i Ki fizeti meg a kapkodás árát az online pénztárgépek bevezetésével? című közleménye leszögezi: "az LMP számára továbbra is az a fontos, hogy a mikro- és kisvállalkozások terheit mérséklő javaslatunkat megfontolja a szaktárca. Továbbra is kérjük a kormányt, hogy az értelmetlen túlszabályozást és a kisvállalkozások felesleges anyagi megterhelését eredményező döntéseit gondolja újra és olyan megoldásokat keressen a gazdaság kifehérítésére, melyek nem a becsületes adófizetők életét nehezítik meg. Az LMP által kezdeményezett törvénymódosítás segítségével elérhető, hogy a mikrovállalkozások ne kerüljenek még hátrányosabb helyzetbe, tovább rontva a gazdaság és a költségvetés helyzetét." (Lásd: http://lehetmas.hu/sajtokozlemenyek/83019/ki-fizeti-meg-a-kapkodas-arat-az-online-penztargepek-bevezetesenel/.)

Legújabb hírek szerint a kormány mégsem módosítja a bevezetés időpontját, de ez a lényegen nem változtat: a kisvállalkozókra további terhek kerülnek és ez ellen az LMP határozottan fellép. Augusztus elején pártunk már demonstrációt tartott a Nemzetgazdasági Minisztérium előtt. (Lásd: http://lehetmas.hu/hirek/47328/lmp-az-allam-teritse-meg-az-online-penztargepek-arat-a-legkisebb-vallalkozoknak/.) 

Az LMP továbbra is kiáll a kisvállalkozók mellett.
 
 
Kovács Dániel 
LMP
 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bp3lmp.blog.hu/api/trackback/id/tr645470301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása