Lehet Más Óbuda és Békásmegyer

Lehet Más Óbuda és Békásmegyer

Hogyan lesz kormányképes alternatíva az LMP?

2012. június 03. - Bp3 LMP

2010-ben az óriási Fidesz többségtől sokan várták, hogy most végre beindítják a magyar gazdaságot, és jobb idők következnek az országra. 

Sokan várták, hogy az elmúlt 20 év adósságait ez a kormány törleszti, és befejezi a rendszerváltást.
Mindennek az ellenkezője történt. Az elmúlt két évben a kormány padlógázzal ment egy zsákutcába. Orbán Viktor nem új rendszerváltást hozott, hanem a rendszerváltás kudarcának betetőzését.

Sokunkban felmerül a kérdés: hogyan lehet elkergetni a Fideszt? Hogyan lehet véget vetni a Orbán Viktor dilettáns kormányzásának? Hogyan lehet gátat szabni az oligarcháknak? Ki fog megálljt parancsolni a féktelen populizmusnak? Melyik politikai erő fogja újjáépíteni a köztársaságot? Hogyan lesz az LMP kormányképes alternatíva?

Ezekre a kérdésekre keressük együtt a választ beszélgetőpartnereinkkel, Schiffer Andrással és Szabó Tímeával, az LMP országgyűlési képviselőivel.

Találkozzunk június 7-én, csütörtökön 18 órakor a Rozmaring Vendéglőben (III. kerület, Árpád fejedelem útja 125., Rozmaring Kertvendéglő különterem)!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/236007936514829/

A bejegyzés trackback címe:

https://bp3lmp.blog.hu/api/trackback/id/tr334563008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása